CHATTANOOGA WIRELESS PROFESSIONAL 4CH

 

Chattanooga wIRELESS PROFESSIONAL 4CH

 

A kezeltek és szakemberek mindennapi, egyszerű és könnyed használatára fejlesztették ki a WIRELESS PROFESSIONAL 4CH-t. Azt az eszközt, mely egy 4 csatornás stimulátor, amelyet az elektroterápia fő indikációinak kezelésében alkalmaznak.  Ez a 4 féle programja elérhetőséget biztosít a rehabilitációban, fájdalomcsillapításban, érrendszeri, s neurológiai problémák kezelésében és ezek ötvözésében, illetve egyszerre több munkamenet biztosításában. Az egyes programok magukban foglalják a gép 4 lépcsős működését mely által felméri az izomzat állapotát, beállítja a kezelés áramerősségét és intenzitását és azt egy felépített kezelési struktúra keretei között alkalmaz.

 

Indikációi:

A fizioterápiában leginkább izom-csont rendszeri bántalmak esetén, műtétek utáni posztoperatív kezelésnél és az általános akut-krónikus fájdalomcsillapításnál ajánlott.

Továbbá:

 

  •          Ízületek mozgástartományának fenntartása és növelése
  •          Helyi vérkeringés fokozása
  •          Spasztikus izom tónusának normalizálása
  •         TENS készülékként Ízületi gyulladáscsökkentés

 

·         Előnyei között szerepel: gyógytorna mellett kiegészítő terápiaként alkalmazható, egyszerű gyors használat, vezeték nélküli, nem alakul ki hozzászokás, függőség a rendszeres használat miatt,
krónikus (idült) fájdalom esetében a gyógyszeradag csökkenthető, esetleg el is hagyható a készülék rendszeres és megfelelő használata esetében.

 

 

 

Borsóház-Pécs Nemzetközi Intenzív Terápiás Központ

TÁMOGATÁS