Jandó Suzana

Jandó Suzana

Gyógytornász, Schroth terapeuta.
2011-ben a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán szereztem meg gyógytornász-fizióterapeuta Bsc képesítésem. A diploma megszerzése után, pályafutásomat Harkányban kezdtem, ahol sok tapasztalatot szereztem a mozgásszervi rehabilitáció területén. 2014-ben Pécsett helyezkedtem el egy magánpraxisban, ahol a gyógytorna egy másik nagy szeletével ismerkedtem meg a kisgyermekek, serdülők és anyukák rehabilitációjával. 2021 óta vállalkozóként folytatom tevékenységemet Pécs területén.
Már gyermekként belecsöppentem a gyógytorna világába,( CP-s testvérem által) azonban akkor még nem is sejtettem, hogy ezt a szakmát fogom választani, mindig is tudtam, hogy olyan munkát szeretnék, ahol tudok segíteni másokon.
Újdonsült anyukaként visszatérve a munka világába szembesültem azzal, hogy sok anyuka igényli a szülés utáni regenerálódást, ezért részt vettem egy hasizomzáró, rectus diastasis tanfolyamon. Ezt a tornát komplexszé téve intimtornával és császár esetében hegmasszázzsal is kiegészítem.
2018-ban elvégeztem a Schroth 3D scoliosis terápiát, azóta foglalkozom gyermekek és felnőttek gerincproblémáival, továbbá különböző testtartásbéli problémákkal, hanyag tartás stb.
Ezek mellett foglalkozom kisgyermekeket érintő problémákkal, mint például lúdtalp, koordinációs zavar és egyensúly problémák.
Munkám során komplex kezelést végzek, az általam megtanult technikákkal. Úgy vélem, hogy a teljes felépüléshez nem elegendő csak a gyógytorna, ezt kiegészítve alkalmazok masszázst és más manuális technikákat.
Fontosak számomra a szakmai tovább képzések, hogy minél jobban és hatékonyabban tudjak segíteni a hozzám forduló pácienseimnek.


Posztgraduális képzések:
●    Fascia elmélet és kezelési technikák, 2022.
●    In Time Intimtorna, 2021.
●    Rectus Diastasis fizioterápiája, 2021.
●    Limphdrenazs- Nyirokmasszázs tanfolyam, 2019.
●    Schroth 1-2. 3D Scoliosis terápia, 2018.
●    Terrier-féle izületi és lágyrészmobilizáció 1-2. 2012.

Akár gyógytornáról, akár masszázsról van szó, forduljatok hozzám bizalommal!
Elérhetőségeim: Tel: 06 20 321 5667
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Árak:
●    Általános gyógytorna (45p):  6500,-Ft
●    Schroth torna (50p): 7500,-Ft
●    Intimtorna (45p): 7000,-Ft
●    Szülés utáni regeneráló torna: (60p) 9000,-Ft
●    Svédmasszázs (30p): 4000,-Ft  (50p): 6000,-Ft
●    Csoportos foglalkozás: 2500,-Ft/fő (Min. 3-4 gyermek és azonos betegségcsoport esetén)

Borsóház-Pécs Nemzetközi Intenzív Terápiás Központ

TÁMOGATÁS