Kormos Boglárka

Kormos Boglárka

Logopédus, Prompt terapeuta
Tanulmányaimat Kaposváron kezdtem, és az egyetem évei alatt ösztöndíjasként Csehországban és Kenyában szereztem szakmai tapasztalatokat. A gyógypedagógus-logopédus diplomám megszerzése után Budapesten a Gem Kognitív Klinikán dolgoztam, mint logopédus és Prompt terapeuta. Ezután Izraelben a Haifa-i Egyetemen tanultam és a mester diplomámat a nemzetközi Child Development szakon végeztem. Szakmai tudásomat, gyakorlatomat és ismereteimet tovább bővíthettem a Tel Aviv-i Egyetemen és az izraeli Yael Center-ben ahol egy-egy hónapot töltöttem, mint gyakornok. Korábban Komlón az EGYMI-ben dolgoztam és jelenleg a Pedagógiai Szakszolgálatban vagyok logopédus. Folyamatosan igyekszem képezni magam, így időközben az állatasszisztált terápia kurzuson és az afázia terápia kurzuson elnyert ismeretekkel bővítettem tudásomat.  


E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Árak:

Vizsgálat: 8000,-Ft  

Logopédiai foglalkozás: 8000,-Ft   

Afázia terápia: 8000,-Ft

RÓLUNK

A Borsóház-Pécs Nemzetközi Intenzív Terápiás Központ 2009 óta végzi CP-s (Cerebral paresis), genetikai, születési rendellenességből vagy traumából, balesetből eredő sérült, halmozottan sérült páciensek rehabilitációját önálló terápiás szemlélet és saját fejlesztésű módszer szerint. A Borsóház Pécs Alapítvány által működtetett terápiás központ, ahol okleveles gyógytornászok, terapeuták és konduktorok segítenek fejleszteni a mozgássérült gyermekeket.

TÁMOGATÁS